MAZERET SINAVI BAŞVURU VE SINAV İTİRAZ BAŞVURU İŞLEMLERİ İLE İLGİLİ DUYURU

Sınav notuna itiraz başvurusu;

sinavislem.akdeniz.edu.tr/notitiraz.aspx adresindeki sayfada Öğrenci No ve OBS şifresi girilerek gerçekleştirilebilecektir.

Sınav itiraz başvuru işlemleri ilgili birim sekreterinin mail adresine gönderilecek olup sadece içerisinde bulunmuş olduğumuz olağanüstü hal durumu çerçevesinde geçerli olmak kaydıyla itiraz komisyonu olarak; dersi yürüten öğretim elemanı ve ilgili bölüm başkanı olacaktır.

Sınav itirazı ilgili bölüm başkanı ve öğretim elemanı tarafından incelendikten sonra not değişikliği söz konusu olacak ise ykk ile sınav not değiştirme işlemi ilgili birim öğrenci işleri tarafından gerçekleştirilecektir. Not değişikliği olsa da olmasa da öğrenciye konuyla ilgili bilgilendirme maili birimler tarafından gönderilecektir. Sorumluluk birimlere aittir

Mazeret sınavı başvurusu;

sinavislem.akdeniz.edu.tr/mazeretsinavi.aspx adresindeki sayfadan, Öğrenci numarası ve OBS şifresi girilerek gerçekleştirilecektir. Bu sayfada öğrencilerden mazeretini gösteren birde kanıtlayıcı evrak istenecektir.

Her iki başvuruda da kontrol amaçlı bir bilgilendirme e-postası öğrencilere gönderilecektir. Başvurular birim sekreterleri maillerine gönderilecektir. Birimlerce incelendikten sonra sonuç hakkında yine birimlerce öğrenciler bilgilendirilecektir.

Mazeret sınav başvurusu ve sınav itiraz başvurusu da ilgili birim sekreteri mail adresine gönderilecek olup koordinasyon ve takip işlemi ilgili birimlerce yapılacaktır

Mazeret sınavı son başvuru tarihi 24 Mayıs 2020, Ara Sınav notuna itirazın son günü 08 Haziran 2020’dir.

İyi çalışmalar dilerim.