Akdeniz YÖS-2021 Başvuruları Başladı

Üniversitemiz Ön lisans ve Lisans programlarında öğrenim görmek isteyen uluslararası öğrenci adaylarımız için düzenlenen AKDENİZ YÖS-2021 (Yurt dışından Öğrenci Kabul Sınavı)

Sınavımız 28 Temmuz 2021 tarihinde, saat 14.00’de (TSİ) çevrim içi geçekleştirilecektir.

Başvurular; 02 Haziran-11 Temmuz 2021 tarihleri arasında yos.akdeniz.edu.tr adresimizden kabul edilecektir.

AKDENİZ YÖS-2021 Başvuru Kılavuzu ve diğer tüm duyurularımız sayfamızda yer almaktadır.

Başarılar dileriz.

Başvurmak için sayfamızı ziyaret ediniz: yos.akdeniz.edu.tr

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ