2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI MUAFİYET SINAVLARI HAKKINDA DUYURU

Dünyada ve Ülkemizde yaşanan COVID-19 Pandemisi nedeniyle Ortak Zorunlu Derslerden “Zorunlu Yabancı Dil Dersleri” ile “Ortak Zorunlu Bilgi Teknolojileri Kullanımı”, “Bilgi ve İletişim Teknolojisi” ve “Bilişim Teknolojileri” dersleri için belirlen muafiyet sınavlarının sadece 2020- 2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılına mahsus olmak üzere yapılmaması ve konu ile ilgili olarak 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takviminde gerekli düzeltmenin yapılmasının uygun olduğuna oy birliği ile kabul edildiğine ilişkin 08.09.2020 tarih ve 39/04 sayılı Senato Kararı Ek’te gönderilmiş olup, söz konusu düzenlemeler yapılarak Üniversitemiz “http://oidb.akdeniz.edu.tr/2020-2021-egitim-ogretim-yili-akademiktakvimi/” internet adresinde yayımlanmıştır.