2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUCUNDA KAYIT YAPTIRACAK OLAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

ÖNLİSANS VE LİSANS DİPLOMA PROGRAMLARININ DİKKATİNE;

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yatay Geçiş başvuruları sonucunda, kayıt hakkı kazanan adayların kayıtlarının elektronik ortamda (on-line) olarak OBS üzerinden yapılmasının ve kayıt için gerekli belgelerin asıllarının posta ya da kargo yolu ile başvurunun
kabul olduğu Birime gönderilmesinin uygun olduğuna oy birliği ile karar verildiğine ilişkin 08.09.2020 tarih ve 39/03 sayılı Senato Kararı Ek’te gönderilmiştir.
(RESMİ YAZI İMZA AŞAMASINDADIR.)

KONUYLA İLGİLİ DUYURU 15.09.2020 TARİHİNDE BUGÜN ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞININ İNTERNET SAYFASINDA DAN YAPILACAKTIR.