2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ARA SINAVLARININ (VİZELERİN) SINAV TARİHLERİ HAKKINDA DUYURU

2019 – 2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI İÇİN YAPILACAK OLAN ARA SINAVLAR ÖDEV ŞEKLİNDE OYS ÜZERİNDEN GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.

ÖDEVLERİN OYS SİSTEMİNE 20 NİSAN – 26 NİSAN 2020 TARİHLERİ ARASINDA YÜKLENMESİ GEREKMEKTEDİR.

ÖĞRENCİLER ÖDEVLERİNİ BELİRTİLEN TARİHLERDE SİSTEME YÜKLEMEDİKLERİ TAKDİRDE ARA SINAV NOTU -0- (SIFIR) KABUL EDİLECEKTİR.

(Arasınav %40 + Final %60 = Başarı Notu)

NOT : ÖDEV YÜKLEMEK İÇİN BİLGİLENDİRME REHBERİ AKUZEM TARAFINDAN AŞAĞIDAKİ LİNKTEN DAHA SONRA PAYLAŞILACAKTIR.